Stål & Spesialtransport AS

Hvem er vi?

 

Stål & Spesialtransport AS ble i 1999 etablert av Per Erik Holmen og Olav Hansen på Rudshøgda. Helt siden starten har Stål & Spesialtransport AS hatt tung faglig kompetanse innen transport av stål, stålkonstruksjoner, anleggsutstyr, betongelementer, limtre, trelast og byggevarer.

Vi har i løpet av denne perioden opparbeidet oss mange trofaste kunder og gode samarbeidspartnere innen transport og spedisjon.

Kompetansen vår, bunner på kundenes kontinuerlige krav om økonomiske besparelser, effektivisering og kvalitet i utførelse av oppdrag. Vi kjenner en hverdag der kampen om kundene tilspisser seg, og konkurransen fra det store utland kommer stadig nærmere. 

Logistikk er kunnskapen om å planlegge, administrere og organisere vare- og informasjonsstrøm. Det handler om å oppnå høyest mulig effektivitet gjennom god service og lave kostnader.

Stål og Spesialtransport AS har i dag en bilpark som beveger seg over store deler av Norge, og har et unikt distribusjonsnett, til fordel for kundene. Dette gjør at vi kan tilby gunstige avtaler på transport.

mann i svart genser løfter kasse